Γνωρίζετε ότι...



...η μπεσαμέλ γίνεται και με εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο; Και βέβαια! Όχι μόνο πεντανόστιμη, μα και πιο ελαφριά, πιο εύπεπτη, πιο υγιεινή! Απλώς, αντί για βούτυρο ή φυτίνη, χρησιμοποιήστε έξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο σε διπλάσια δόση και στη συνέχεια ακολουθήστε κανονικά την υπόλοιπη διαδικασία.

Ψητός σολομός με πορτοκάλι


Ετοιμάστε μαρινάδα με το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο, τον χυμό πορτοκαλιών και λεμονιών και το ξύσμα τους, χτυπήστε την καλά και ρίξτε την πάνω από το ψάρι σε βαθύ σκεύος, που θα το φυλάξετε στο ψυγείο για μία...

περισσότερα