Γνωρίζετε ότι...



...το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο προστίθεται στα όσπρια ωμό, μόλις σβήσετε το μάτι της κουζίνας, έτσι ώστε να μην βράσει και χάσει το άρωμα και τις θρεπτικές και ιαματικές για τον οργανισμό ιδιότητές του;

Πολύχρωμη σαλάτα


Σε μια μεγάλη σαλατιέρα, κόβετε μέτρια τα λαχανικά, ή όποια άλλα της αρεσκείας σας, ραντίζοντας με λεμόνι το τεμαχισμένο αντίβ για να μη μαυρίσει, τεμαχίζετε σε μέτρια κομμάτια το κροκάδι και το ασπράδι των αυγών και...

περισσότερα