Γνωρίζετε ότι...



...η μπεσαμέλ γίνεται και με εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο; Και βέβαια! Όχι μόνο πεντανόστιμη, μα και πιο ελαφριά, πιο εύπεπτη, πιο υγιεινή! Απλώς, αντί για βούτυρο ή φυτίνη, χρησιμοποιήστε έξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο σε διπλάσια δόση και στη συνέχεια ακολουθήστε κανονικά την υπόλοιπη διαδικασία.

Μουσακας μελιτζάνας με κρέμα γιαουρτιού


Ετοιμάστε τις μελιτζάνες:   Κόψτε τις σε φέτες χοντρές, 1,5-2 εκ., και αφήστε τις για μισή ώρα σε νερό με αλάτι.  Χύστε το νερό και στεγνώστε τις με χαρτί κουζίνας.  Τοποθετήστε τις σε ρηχό λαδωμένο ταψί, αλείψετε...

περισσότερα