Γνωρίζετε ότι...



...η μπεσαμέλ γίνεται και με εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο; Και βέβαια! Όχι μόνο πεντανόστιμη, μα και πιο ελαφριά, πιο εύπεπτη, πιο υγιεινή! Απλώς, αντί για βούτυρο ή φυτίνη, χρησιμοποιήστε έξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο σε διπλάσια δόση και στη συνέχεια ακολουθήστε κανονικά την υπόλοιπη διαδικασία.

Πολύχρωμη σαλάτα


Σε μια μεγάλη σαλατιέρα, κόβετε μέτρια τα λαχανικά, ή όποια άλλα της αρεσκείας σας, ραντίζοντας με λεμόνι το τεμαχισμένο αντίβ για να μη μαυρίσει, τεμαχίζετε σε μέτρια κομμάτια το κροκάδι και το ασπράδι των αυγών και...

περισσότερα